Saxofoonschool Oosterbeek

Wie is de saxofoondocent?

Docent, lestijden & locatie

Saxofoonles Oosterbeek saxofoondocent Jeroen Kraaij

De docent

Hallo, ik ben Jeroen Kraaij en ben de oprichter van de SaxofoonSchool. In 2010 ben ik gestart in Haarlem en recentelijk ben ik verhuisd naar het prachtige Oosterbeek. Hier ben ik sinds kort een lespraktijk begonnen en jij bent welkom om saxofoon te komen spelen. 

Mijn muziekcarrière

De interesse voor de saxofoon is zo rond mijn tiende jaar ontstaan. Via de plaatselijke muziekschool in Apeldoorn kwam ik in aanraking met de saxofoon en mede door de inspirerende docent, ben ik begonnen met spelen.  In mijn jeugd heb ik in verschillende bigbands gespeeld en was ik lid van het Apeldoorns jeugdorkest. Het plezier in het maken van muziek heb ik vanaf jongs af aan ervaren. Rond mijn 18de begon het allemaal wat serieuzer te worden en werd ik toegelaten op het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Hier ben ik als musicus lichte muziek afgestudeerd in 2003.

Naast mijn werk als professioneel saxofonist ben ik in 2010 de Haarlemse SaxofoonSchool gestart. Samen met een team van docenten geef ik daar ook nog één dag in de week les. Sinds een aantal jaar is de Saxofoonschool ook te vinden in de regio Oosterbeek, Renkum en Arnhem.

Wil je mijn manier van lesgeven een keertje ervaren? 
Kom vrijblijvend langs en nemen wij de tijd om kennis te maken.

Saxofoonles Oosterbeek_saxofoondocent Jeroen Kraaij

Bekend onder de naam Saxojoe

Gewaardeerd om mijn veelzijdigheid en sound

Veel gespeeld met bekende artiesten, dj's & bands

Optredens verzorgd in binnen- & buitenland

Waar en wanneer kan ik lessen? 

lestijden & locatie

Lestijden

Dinsdag: 18:00 – 20:00u

Woensdag: 15:00 – 20:00u

Locatie

Bibliotheek de Zoomerij Oosterbeek
Generaal Urquhartlaan 1
6861 GE Oosterbeek

Gratis parkeren en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Website Bibliotheek de Zoomerij 

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.